Graag willen wij jullie iets over de O.L.C. (Oud Leden Club) vertellen.
Hoe we ontstaan zijn en wat we zoal doen.

Het is al weer een hele tijd geleden dat een aantal oud-scouts, ouders en vrienden van scouting op het clubhuis bij elkaar zaten en het idee opperden om gezamenlijk weer iets binnen scouting te willen gaan doen. Er kwam een intekenlijst en op een goed moment waren er zo'n 40 mensen die geïnteresseerd waren. Besloten werd om ongeveer 7 keer per jaar bij elkaar te komen. En zo zijn we op 22 februari 1992 voor het eerst begonnen met de O.L.C.

We hebben een T-shirt en een trui waarop ons eigen embleem staat.

Ons programma bestaat uit allerlei activiteiten zoals:
Bowlen, varken aan het spit, dropping, zwemmen, nieuwjaarsdiner, klootschieten, westernavond, weekend, barbecue, spelletjesavond, puzzelrit, computeravond, wijnproefavond met jeux de boules, midgetgolf en nog veel meer leuke dingen. Zoals je kunt zien hebben wij een afwisselend programma.

Gezelligheid staat bij ons voorop.

Ons jaarlijkse programma wordt op een aparte manier samengesteld. Tijdens het nieuwjaarsdiner worden er ideeën gespuid. Deze worden opgeschreven en daarna mag iedereen stemmen op de activiteiten die hem/haar het meest aanspreken. De zeven activiteiten met de meeste stemmen worden verwerkt in het programma voor het komende jaar.

De O.L.C. leden betalen maandelijks contributie. We hebben speciaal twee inloopavonden per jaar zodat mensen die belangstelling hebben een kijkje kunnen nemen. Nieuwe leden, vanaf + 23 jaar,zijn van harte welkom. Heeft u interesse????

 

Contact

Voor meer informatie: Mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) met onze contactpersoonTot ziens bij de O.L.C.